Vi formidler din forespørsel

Beregn pris på billån

Beregn pris og søk

- 1GB +

1GB 40GB
0 , - kr/mnd.

- 5 +

 • 1 40
 • 1187 ,- kr/mnd.

 • Optimale lånevilkår

  Send inn en enkel søknad og motta billån skreddersydd kun til deg.

 • Markedets beste renter

  Velg den tilbyderen som tilbyr den beste renten.

 • Rask og enkel søknadsprosess

  Finn det optimale billånet raskt og enkelt.

Mobilabonnement

Som vi anbefaler

  • Søk nå

   Annonselenke

  • Søk nå

   Annonselenke

Billån

Hvorfor søke billån gjennom KapitalKassen?

Det kan være mange grunner til at man søker billån, men søker du gjennom KapitalKassen finner du den optimale løsningen for deg!

 • Du har funnet den perfekte bilen, men mangler egenkapital for å kjøpe i dag

  Har du funnet den perfekte bilen, men mangler oppspart kapital for å kjøpe den? Søk billån i vår database med flere samarbeidspartnere og sett deg bak rattet på drømmebilen i dag!

  Behovet for en bil kan være svært viktig

  Norge er land som strekker seg langt, med en relativt lav befolkningstetthet. Behovet for å eie en bil kan være essensielt i grisgrendte strøk, med svakere kollektivtilbud. Det er derfor viktig å finne det optimale lånet for å holde kostnadene ved bileierskap nede.

  Forenkle en ofte lang og vanskelig søknadsprosess

  Søknadsprosessen rundt billån og å finne de optimale lånevilkårene kan være svært vanskelig og tidkrevende om du skal gå gjennom flere leverandører selv. Send heller inn en søknad via KapitalKassen og la oss gjøre jobben for deg!

Trenger du en spesiell konsultasjon? Ta kontakt med oss.

Finn billån

Kriterier for søknad – slik søker du billån hos oss

KapitalKassen er en avansert kalkulator som gir deg de beste tilbudene både på forbrukslån og billån. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av lånet kommer an på hvor mye du skal låne. Renten du må betale for et lån etter en kredittvurdering og det samme gjelder for tilbudene du får av oss. Den lavest mulige renten er på 3%, for at vi skal kunne gi deg tilbud om en slik lav rente må du ha en meget solid økonomi. De fleste må betale mellom 4-8 % i effektiv rente.

For å søke om billån gjennom KapitalKassen må du være minst 21 år gammel. Resten av kravene er like hos de fleste banker og det betyr
at du må ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

 • 1

  Fyll ut og send inn søknadsskjema

  Send inn et kort og enkelt søknadsskjema, så vil vår søkemotor finne det optimale lånetilbud til deg og din økonomiske hverdag.

 • 2

  Velg det beste tilbudet.

  Gjennom en avansert søkemotor er vi i stand til å finne markedets beste lånetilbud effektivt og enkelt.

 • 3

  La tilbyderne kjempe om deg.

  Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere fortløpende. Når du har sammenliknet og funnet det beste for deg signerer du lånepapirene.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Kort behandlingstid.

  Din søknad blir behandlet umiddelbart og du vil motta tilbud direkte på vår side.

Vi gjør det enklere for deg å søke gode billån

Vi er her for å hjelpe

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke MobilGuiden?

  Det er gratis å bruke MobilGuiden for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  MobilGuiden tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. MobilGuiden bruker den sikre kommunikasjonsprotokollen HTTPS. Når du trykker på et resultat på resultat-siden, så får du et skjema oppgitt hos mobilselskapene sine nettsider. MobilGuiden registrer ikke noen av dine personlige opplysninger.

 • Men hva hvis jeg har et svært lavt fobruk?

  Som nevnt tidligere, finnes det forskjellige abonnmenet for dem som både bruker under det normale med data. De større mobilselskapene har mest fokus på kunder med et normalt forbruk, det finnes mindre aktører som fokuserer på mobilkunder som bruker under det normale med mobiladata.

 • Hvor lang tid tar det å bytte mobilabonnement?

  Prosessen starter umiddelbart, dette tar som regel 3 dager. Hvis du skal flytte ditt mobilnummer til en annen mobil operatør vil det ta rundt 7 dager. Du vil få levert SIM-kortet i posten også vil resten være gjort for deg i løpet av den prosessen.

 • Hvor mange GB trenger jeg?

  Hos oss på MobilGuiden sammenligner vi forskjellige mobilabonnement for deg, også ser vi på hvor mye data du ønsker å bruke månedlig, ringeminutter,meldinger, og hastighet.

 • Hvordan velge billigste mobilabonnement?

  Det er vanskelig å finne ut hvilket mobilabonnement man bør gå for. Når du først vet hva du trenger og du vet hva forbruket ditt er, kan du ved hjelp av våre tjenester sortere alle mobilabonnement som dekker dine behov. Som nevnt tidligere står Telenor og Telia for all telefon dekning i Norge, så du kan være sikker på at du vil være koblet til et pålitelig og et utbredt nettverk. I noen tilfeller kan det også være lurt å sjekke dekingskartet aller først, siden deknings styrken varierer på enkelte steder i Norge.

 • Hvorfor burde jeg bruke et sammenlignings vertøy?

  Ved å bruke MobilGuiden sitt sammenlignings verktøy vil du letere finne det mobilabonnementet du leter etter ved å finne ditt forbruk å legge sammen alle leverandørene som er på netter på den gang.

 • Hva skjer etter jeg bestiller nytt mobilabonnement?

  Når ditt mobilabonnement har blitt lagt inn hos leverandøren, vil de opprette en sak i deres system. Når alle leverandører har sendt sine tilbud til deg, kan du velge det abonnementet som passer best! Du kan også velge et tilbud før alle har sendt inn sine tilbud til deg. Hvis du velger sammen operatør som du hadde sist, vil endringer skje i løpet av kort tid, hvis du velger en annen operatør vil det ta et par dager til du mottar et nytt SIM-kort i posten med ny PINkode.

 • Hvem har best deking?

  Det er vanskelig å si. Men hvert år har de dekingstest mellom alle abonnentene i Norge, i 2014 var det Telenor som tok seieren. 2015 var det Telia som vant, den nyeste testen var i 2017 og da var det Telenor som hadde best deking. Telia ligger like etter med en strålenede deking

 • Hvordan fungerer det å bytte mobilabonnement?

  Etter du har fylt inn vår enkle kalkulator vil vi vise deg dine resultater. Deretter velger du ett av disse tilbudene om du ønsker det, og fyller ut skjemaet hos nettsiden til mobilselskapet. Du vil fortløpende motta oppdateringer på mobilabonnementet.

   

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg er estimerte priser basert på eksempler fra mobilleverandørene. MobilGuiden gjør det bare lettere å få alle tilbudene samlet på ett sted.

 • Hva betaler man for?

  I hovedsak er mobilabonnement prisen de pengene man må betale for tilbyderens mobilabonnmenet tjenester, med andre ord det man belaster for mobilnettet, datatrafikk etc. Men i tillegg til det kan det også komme etableringsgebyrer, priser for evt ekstra SIM-kort, det er lurt å sjekke litt nøyere opp på før man faktisk velger et nytt mobilabonnement.

Fant du ikke svaret? Ta kontakt med oss.

Gode råd om billån

Nyheter