Ice dekningskart
4G LTE
Hastighet: Opptil 50 mbps
7000
MB
kr 99,-
Pris/måned
Telia
Telia dekningskart
4G LTE
Hastighet: Opptil 40 mbps
5000
MB
kr 99,-
Pris/måned

Løsninger med mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd gjør deg som kunde ekstremt fleksibel. Denne måten er en fordel i en arbeidssituasjon, det er også en stor fordel om man vil  starte opp en egen virksomhet. Da kan man lettere utføre arbeidsoppgavene når man trenger det. Gjøre endringer i strategien raskt og effektivt når man har behov for det. Mobilt bredbånd gjør at man er ekstremt fleksibel om man trenger det å samarbeide med forskjellige personer på forskjellige plasser.

Hva er et mobilt bredbånd?

I hovedsak er et mobilt bredbånd et mobilabonnement som man kun har aktivert data. Det kan ikke brukes som et vanlig mobilabonnement på grunn av at man ikke har aktivert tale i abonnementet. Du kan kjøpe egne rutere til ditt mobile

bredbånd slik at flere kan sette seg opp på ditt mobile bredbånd som om det skulle være et vanlig trådløsnett hjemme, eller så kan man kan bruke en telefon for å dele nettet til mange andre enheter. Man har også mulighet til at man setter SIM-kortet rett i laptopen for at man kan benytte dette direkte.

Hvorfor blir Mobil Bredbånd stadig billigere?

Tjenesten for dette øker stadig for mobilt bredbånd da mange flere tjenester tilbyr streaming av musikk og videoer, og mobilt bredbånd priser blir rimeligere. Ettersom hvert som båndbredden på mobilnettet har høynet, så øker  tjenester som inkluderer bruk av data. Mobilabonnementenes datatrafikk øker for å dekke behovet til kundene, men det er ikke mange som tilbyr data nok til streaming den mengden med lyd og video som mange vil ha. Mange abonnement er inntil 30GB, og mange kan man få helt opp mot 20GB. 5GB er mer tilpasset til folk som ønsker å jobbe fra et mobilt hjemmekontor, men om du har en virksomhet som krever streaming av video til PC, eller gjøre dette privat, så kommer inkluderte datatrafikken i kort tid  før måneden er over. Den datatrafikken som er nå øker på grunn av konkurranse som er i markedet, og mobilt bredbånd prisen blir stadig lavere per gigabyte.